LAJME

“Wolf Group” zgjeron kompaninë e saj me teknologjinë e Reklamave dhe Dizajnit Grafik “Wolf Werbetechnik”

Komapnia e njohur në Gjermani “Wolf Group”, e cila udhëhiqet nën drejtimin e afaristit të njohur shqiptar, Ukë Blakaj, ka zgjeruar veprimtarin e saj punuese me Teknologjinë e Reklamave dhe Dizajnit Grafik, duke i’a bashkanigjitur grupit “Wolf Group” edhe “Wolf Werbetechnik”. Qëllimi i “Wolf Werbetechnik”, është që të ndimohet në formimin e së ardhmës në teknologjinë grafike, duke ofruar cilësi të larta zgjidhje e shërbime individuale. “Wolf Werbetechnik” posedon makinat më moderne me një teknologji kompjuterike të avansuar, ndërsa mundësit për shtrirjen e saj janë gjerë tek printimi digjital. Makinat janë të teknologjisë së fundit saqë bëjnë të mundur nga makinat të printimit dixhital UV ta printojnë çdo material fletë. Kjo kompani mundëson që punët e çdo të interesuari mund të kryhen me të gjitha ngjyrat dhe të me të gjitha madhësit në çdo sfond. Ambientet e Studios së Dizajnit Grafik dhe Reklamave Moderne, në “Wolf Werbetechnik”, ofrojnë të gjitha dëshirat e kërkesat e juaja të bëhen realitet në mënyrën më bashkohore.

Shiko videon:

You Might Also Like