Futboll

𝐊𝐞𝐥𝐦𝐞𝐧𝐝𝐢: 𝐍𝐮𝐤 𝐦𝐞𝐧𝐝𝐨𝐯𝐚 𝐝𝐲 𝐡𝐞𝐫ë 𝐩ë𝐫 𝐭ë 𝐪ë𝐧𝐝𝐫𝐮𝐚𝐫 te Gjilani

𝐊𝐞𝐥𝐦𝐞𝐧𝐝𝐢: 𝐍𝐮𝐤 𝐦𝐞𝐧𝐝𝐨𝐯𝐚 𝐝𝐲 𝐡𝐞𝐫ë 𝐩ë𝐫 𝐭ë 𝐪ë𝐧𝐝𝐫𝐮𝐚𝐫 𝐤ë𝐭𝐮

“Ambicjet e klubit, atmosfera që po mbretëron dhe mbi të gjitha korrektësia që e karakterizon klubin e Gjilanit më kanë shtyrë që të mos mendoj dy herë për të vazhduar bashkëpunimin”.

“Kam kaluar dy vite fantastike dhe ndjehem si në shtëpinë time. Si gjithmonë do të angazhohem maksimalisht për ngjyrat e këtij klubi për t’i arritur objektivat”.

“Evropa është objektivi ynë i parë dhe synojmë të paraqitemi sa më mirë në këto ndeshje”.

⭐ 𝗦𝗵𝗲𝗻𝗱 𝗞𝗲𝗹𝗺𝗲𝗻𝗱𝗶 ⭐

You Might Also Like