Sportet me dorë

BVA KUPA BALLKANIKE • 3 DITË GARË, 4 KLUBE, 6 NDESHJE

Spektakli i volejbollit ballkanik ne Gjilan, po afron.

Nga 19 deri me 21 shtator 2023, në “Bashkim Selishta – Petriti” 4 klube garojnë për trofeun e Ballkanit.

KV Drita si nikoqire, i pret SK Skënderbeun nga Korça, Galatasarajin nga Stambolli dhe Markopolo nga Athina.

Sipas sistemit të garës, do të zhvillohen nga dy ndeshje, secilën ditë, në terminet nga ora 17:30 dhe 20:00.

KV Drita të gjitha ndeshjet do t’i luajë në mbrëmje në orën 20:00 dhe ato do të transmetohen drejtpërdrejt në RTK.

Në foto është paraqitur orari i ballafaqimeve për secilën nga tre ditët e garës.

Balkan Volleyball Association – BVA

Komuna e Gjilanit
Federata e Volejbollit e Kosovës
Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit
Arkatana

You Might Also Like