Sportet me dorë

Selvije Bahtiri nënshkruan për KV Drita

Selvije BAHTIRI nga tani te KV DRITA

Një ndër lojtaret më të talentuara të Kosovës i bashkohet Dritës.

Selvie Bahtiri e cila tani është 18 vjeqare firmos për 3 vitet e ardhshme me KV DRITA.

Selvija karrierrën si lojtare e filloj te KV Llapi nga Podujeva në moshën 15 vjeqare, ku shumë shpejt tregoj talentin e saj dhe mori vëmendjen e shumë trajnerëve.
Selvija vitin që lam mbas udhëhoqi KV Llapin drejt pozitës së 1-rë ne Ligën e 1-rë, duke qenë gjithmon lidere dhe një ndër më meritoret e suksesit te KV Llapi.

Selvija talentin e saj e tregoj edhe në Kombëtaren e Kosovës U19 në kualifikime për kampionatin Evropian duke qënë një nga të ftuarat e pa kokurrencë ne pozitën e vet dhe gjithmon faktore dhe titullare në ndeshjet e Kosovës U19.

Vitet e ardhshme Selvije Bahtiri do të pjesë e projektit të KV Drita rreth ndërtimit të një ekipi që do synojë fitore edhe garat Evropiane.

You Might Also Like