Show Biz

Shkëlqim Kosova publikon këngën e tij më të re “Malli për Gjilanin”

Këngëtari i njohur gjilanas Shkëlqim Kosova i ka publikuar klipin e këngës së tij më të re të titulluar “Malli për Gjilanin”.

Kjo këngë është një nga më të veçantat të këngëtarit Shkëlqim Kosovoës, kjo pasi i dedikohet qytetit të tij ku u rrit.

Këngëtari gjilanas Shkëlqim Kosova ka thënë se Gjilani është qendra e kulturës, me shumë artistë, prandaj dhe meriton shumë më shumë se kaq, andaj këtë këngë ja kam kushtuar qytetit tim.

Muzika është realizuar nga Shpëtim Gashi- Shpeta Sound dhe Mustafë Bajrami.

Për klipin e këngës është kujdesur “White Production”.

Linku👇

You Might Also Like