Libri

Drenica recitoi në Gjilan

Read More...

Libri

Drenica do të recitojë në Gjilan

Read More...

Libri

Rileximi i nënvizimeve

Sabit Rrustemi “Ndezje yjesh në zemër” (Poezi e zgjedhur e dashurisë) “Beqir Musliu”, Prishtinë, 2015

Read More...

Libri

Libri “Pistoletat dhe revolverët” i Fadil Kajtazit, autor gjilanas

 

Read More...

Libri

Një poezi që është zë jete

Vështrim mbi vëllimin poetik ”Pa një vdekje mbes”, të autorit Sabit Rrustemi, botuar këto ditë, përmes Shtëpisë Botuese “Beqir Musliu”

Read More...

Libri

“Agmia” në pjesën më të madhe i kushtohet Shaip Beqirit

Read More...

Libri

Doli numri më i ri i Revistës Letrare “Agmia”

Read More...

Libri

Hevzi Nela – një vdekje e dhimbshme

Read More...

Libri

Avni Behluli i ngrit përmendore vendlindjes

Read More...

Libri

Haxhi Vokshi ishte poet i ngrohtë i fjalës së bukur poetike

Read More...