Gjilan

Drejtoria për Kulturë ngushëllon familjen Ferati

Telegram Ngushëllimi
Me dhimbje të madhe pranuam lajmin për ndarjen nga jeta të artistit, drejtorit të Ansamblit të Këngëve dhe Valleve- Gjilani, Nehat Ferati.
Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit i shpreh ngushëllime të thella familjarëve, të afërmve, miqve, bashkëpunëtorëve dhe admiruesve që e duartrokitën gjatë gjithë karrierës së tij.
Të faleminderit për kontributin e dhënë për zhvillimin e kulturës.
Prehu në paqe, artist!

You Might Also Like