Viti

 Fabrika “Daka Therm” në Pozharan , kompani  që radhitet në toplistën e kompanive ballkanike 

 

Fabrika për prodhimin e Stiroporit, Stirodorit dhe dhe të rrjetit  të qelqit  fasadues, me  cilësinë më të lartë në rajon pllaka XPS me trashësi të ndryshme duke filluar nga 20 mm, 30mm, 50 mm, 80 mm, 100 mm duke u ekspozuar në treg në toplistën e kompanive ballkanike e më gjerë. Stiropori EPS prodhohet me teknologjinë më të lartë EU, me standard, e duke qënë në këtë mënyrë baza e një game të gjerë produktesh.

 

DAKATHERM  ka Staf inxhiniero – teknik kreativ, Lidership vizionar, Kapacitet i lartë prodhimi, Klientë në të gjitha vendet e rajonit dhe cmime mjaft të mira.

DAKATHERM:… Gjithashtu,ka Linjën  e Re moderne e Prodhimit të Rrjetë Qelqi Fasaduse ( Fiberglass Mesh )- një produkt ky mjaft i kërkuar në tregun ballkanik. DAKATHERM: Rezistencë për të gjitha stinët…

Kontakti :

 

DAKATHERM: Telefon: +383 (0) 44 733 608 dhe +388 (0) 44 290 593. Mail: [email protected] dhe [email protected]. Ëeb: ëëë.dakatherm-ks.com. Facebook: https://ëëë.facebook.com/DAKA-THERM-1583779055206597/. Adresa: Pozharan-Kosovë.Aziz Zuka

 

You Might Also Like