Gjilan

Gagica: Ardhjet në AAK tanimë janë bërë të përorshme

AAK në Gjilan po vazhdon me aderime të reja. Kështu, Nazim Gagica, kryetar i AAK-së, dega në Gjilan ka theksuar:

“Nga sot, rrugëtimit tonë në Aleancë iu bashkua edhe sportist profesionist, trajneri dhe ish-kampionin ballkanik në xhudo, Rifat Azizi.

Rifat Azizi i ka dhënë shumë sportit të xhudos, duke krijuar kampionë të rinj. Ai ka lënë gjurmë të pashlyera në profesionin e tij dhe përgjithësisht në jetën shoqërore.

Mirë se vjen Rifat në shtëpinë tanimë të gjithë qytetarëve”!

You Might Also Like