Gjilan

Gagica: Në Prekazin legjendar me rastin e 26-vjetorit të Epopesë së UÇK-së

Në Prekazin legjendar me rastin e 26-vjetorit të Epopesë së UÇK-së.

Sakrifica e familjes Jashari e rënia e Komandantit legjendar Adem Jashari, shënon kthesen më të madhe në historinë e Kosovës.

Sado që vitet kalojnë, kujtimi për ngjarjet e atij marsi të përgjakshëm nuk zbehen, përkundrazi. Liria e shteti rrënjët i kanë në Prekaz e Gllogjan, tek Jasharajt e Haradinajt, në secilën familje që dha bijat dhe bijtë e tyre për lirinë e Kosovës.

Lavdi familjes Jashari dhe Komandantit legjendar Adem Jashari!

You Might Also Like