KULTURA

Komuna e Gjilanit bënë gati terrenin për festivalin “Gjilan-Deep&Tech House” tek Kalaja e Pogragjës

Më 1 Gusht të këtij viti pritet të mbahet festivali “Gjilan- Deep&Tech House” shkruan Radio Star.

Drejtoria për Kultur Rini dhe Sport, sot ka prezantuar përmes rrjetit socila ‘facebook’, përgaditjet e terrenit në pjesën e poshtme të Kalasë së Pogragjës, ku dhe do të mbahet festivali.

Second Homepage Collection – Alpha | Fitness Apparel, Gym Clothes, Bodybuilding | Take Control sustanon cycle bulking nutrition calculator, macro calculator bodybuilding – 2elka

Postimi i plotë:

Rrafshimi dhe përgatitja e terrenit në pjesën e poshtme të 🏰Kalasë së Pogragjës, për festivalin “Gjilan- Deep&Tech House”
Mos e humbisni datën
1 Gusht, 2022.

You Might Also Like