KULTURA

DITËT E DIASPORËS

Drejtoria për Kulturë Rini dhe Sport – Gjilan

Kalendari i disa prej aktiviteteve për Ditët e Diasporës.

Përkrahur nga Komuna e Gjilanit dhe Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës.

You Might Also Like