Gjilan

Konfirmohet uniteti në mbështetje të Vjosa Osmanit dhe listës së madhe

 

Shtabet Zgjedhore të LDK’së në Anamoravë, përkatësisht në Gjilan, Viti, Kamenicë, Novobërdë, kanë mbajtur sot takim koordinues në selinë e partisë në Gjilan, nën udhëheqjen e kryetarit të Shtabit të Degës, Arben Mehmeti.

Në takim ka marrë pjesë kryetari i LDK’së në Viti, njëherit shef shtabi, Sokol Haliti, zëvendës shefi i Shtabit së Kamenicës, Besnik Rudhani, kryetari i Shtabit të LDK’së në Novobërdë, Bajrush Ymeri dhe kandidatët për deputetë, Valentina Bunjaku Rexhepi, Imet Rrahmani dhe Faton Bislimi.

Kryetarët e shtabeve të LDK’së në Anamoravë kanë theksuar unitetin dhe mobilzimin e madh në mbështetje të kandidates për kryeministre, Vjosa Osmani dhe ekipit të madh.

Ata thanë se fitorja e LDK’së është fitore për të gjithë, pavarësisht bindjeve politike të qytetarëve kudo në Kosovë.

Gjilan,

18 shtator 2019

You Might Also Like