Viti

Kryetari i Vitisë ngushëllon familjen Bajrami pas vdekjes tragjike të bijës së tyre Donikës

E nderuara familje Bajrami,
Në emër të institucioneve komunale dhe në emrin tim personal,më lejoni të ju shpreh ngushëllimet më të sinqerta me rastin e vdekjes tragjike të bijës tuaj Donika.
Vdekja e saj e hershme na tronditi të gjithëve!
Dua të ju shpreh ngushëllime edhe të afërmeve,shokëve dhe dashamirëve të Donikës.
I qoftë i lehtë dheu!
S.H

You Might Also Like