Gjilan

Mbrojtja e prodhimit vendor është strategji për zhvillimin ekonomik

Kryeministri i ardhshëm i Kosovës, Albin Kurti, i shoqëruar nga kandidatët për deputëtë nga Gjilani e bashkëpunëtorë të tjerë, ka vizituar Fabrikën e vajit Floil, pjesë e Kompanisë Fluid dhe Fermën Mendi. Në këto vizita delegacioni i Lëvizjes Vetëvendosje është njoftuar për së afërmi me punën e këtyre fabrikave, e njëkohësisht kanë diskutuar me punëtorët e pronarët rreth alternativës së Lëvizjes për mbështetjen dhe forcimin e prodhimit vendor.

You Might Also Like