LAJME

Mërgata në mbështetje të Lëvizjes VETËVENDOSJE!

Mërgata në mbështetje të Lëvizjes VETËVENDOSJE!

Fryma e energjia e fitores e përcolli takimin me disa prej mërgimtarëve të cilët kanë ardhur në mbështetje të Lëvizjes VETËVENDOSJE! për zgjedhjet lokale.
Diaspora ka ndikuar gjithmonë në zhvillimin ekonomik, por ne zotohemi se do t’i japim hapësirë që të shfrytëzoj gjithë kapacitetin e saj përtej kapacitetit ekonomik.
Ndarja e përgjegjësive e bashkëqeverisja me qytetarët, përveç rritjes së potencialit do të ndikoj edhe në ruajtjen e pasurisë e hapësirës së përbashkët.
Mërgimtarët dhanë mbështetje të plotë për kryetarin Alban Hyseni dhe u shprehën të parezervë për të kontribuar e investuar në qytetin e Gjilanit.

You Might Also Like