Te ndryshme

Ndahet nga jeta Sali Hasani, ish-zyrtar komunal në Gjilan

Pas një sëmundje të rëndë, ka ndërruar jetë sot në moshën 73-vjeçare, Sali Hasani, ish-zyrtar komunal në Gjilan.

Sali Hasani ka qenë arsimtar i gjuhës shqipe, drejtor i shkollës në Shurdhan dhe po ashtu i Kooperativës bujqësore në këtë fshat.

Pas lufte, deri në pensionim, ka punuar zyrtar në Kuvendin e Komunës së Gjilanit.

Ai është marrë edhe me aktivitete politike, kulturore e humanitare për prej fillimit të pluralizmit në Kosovë.

Sali Hasani la pas vete dy vajza.

Varrimi bëhet nesër, më 12.12.2023 në vendlindjem e tij, fshati Pidiq, në ora 14:00, me ikindi

Të pamet fillojnë me 13.12.2023 dhe mbahen në shtëpinë e të ndjerit, në Gjilan, ku Salihu ka jetuar me familje që nga paslufta./Mediafokus.info

You Might Also Like