Shëndeti

QKMF -ja ne Viti  pranon donacion nga mërgimtarët

Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare në Viti, ka pranuar sot një donacion përmes shoqatës “Stublla” në Zvicër, nga donatori Daniel Dema.

Nga ky donacion, QKMF në Viti është pajisur me inventarë shumë të nevojshëm, ku janë pranuar 34 shtretër dhe 34 komoda përcjellëse.

                                                                A.Zuka

You Might Also Like