Gjilan

Në Gjilan një orë më pak punë gjatë Ramazanit për stafin komunal

Komuna e Gjilanit, ka nxjerrë vendim që për muajin e Ramazanit, të gjithë zyrtarët që agjërojnë të punojnë një orë më pak.

Më vendimin e nxjerrë më 23 mars që është nënshkruar nga kryetari Hyseni, obligohen drejtoritë që të mbajnë evidencë për stafin që agjërojnë.

Sipas vendimit, orari i punës do të filloj nga ora 9:00 dhe do të zgjas deri në orën 16:00.

Vendimi ka hyrë në fuqi nga data 24, dhe do të jetë në fuqi deri më datën 20 prill që përkon me fillimin dhe mbarimin e muajit të Ramazanit.

Për zbatimin e këtij vendimi do të kujdeset vetë Hyseni bashkë me drejtorët.

You Might Also Like