Futboll

Nga Drita shkojnë Almiri e Iliri

Postim i FC Drita

Faleminderit Ilir & Almir

Klubi i Dritës ka vendosur të ndajë rrugët me Ilir Blakqorin dhe Almir Kryeziun pas mbarimit të sezonit 2022/23.

Drita FC është duke bërë përgatitjet maksimale për të zëvendësuar lojtarët e larguar, me emrat më cilësor në tregun e transferimeve.

Lum Namani, Marko Simonovski, Tun Bardhoku, Ekow Mills, Ilir Blakqori janë të larguarit e parë nga kampi bardhekaltër.

You Might Also Like