OPINION

Gjithmonë krenar me Policinë e Kosovës

Ilmi Mustafa
Gjithmonë krenar me Policinë e Kosovës, në çdo aksion e pandërprerë në mbrojtje të jetës së qytetarëve dhe në mbrojtje të Republikës sonë.
Vendimi për dhënien e shtesave për rrezikshmëri, për sigurimet shëndetësore dhe jetësore për policinë e Kosovës, duhet të ndodh menjëherë dhe pa menduar fare. Ata duan paga të dinjitetshme dhe kushte të mira për punë. Nuk mjafton veç mburrja për ta, duhet mbështetje në secilën pikëpamje.
Ju lumtë djemë e vajza të uniformuar të Kosovës!

You Might Also Like