Futboll

Nuhiu: Nuk ka relaks, tash fillojnë ndeshjet direkte me kundërshtarë të drejtpërdrejtë

Ardian Nuhiu, kryetrajner i Dritës

  • Fitore shumë e rëndësishme. Kundërshtari po e respekton kampionatin. Më gëzon fakti që po fitojmë dhe nuk po pranojmë gola. Huqjet e rasteve më shqetësojnë, ngase ndeshjet e radhës do të jenë edhe më të vështira dhe nuk do të kemi ndoshta kaq shumë raste. Nuk ka relaks, tash fillojnë ndeshjet direkte me kundërshtarë të drejtpërdrejtë.

You Might Also Like