Futboll

Nuhiu: Prishtina ishte më e mirë, këtë duhet pranuar

Deklarata e Ardijan Nuhiut pas ndeshjes me Prishtinën

“Kundërshtari ishte më i mirë se ne, këtë duhet pranuar. Megjithëse kishim një iniciativë në pjesën e dytë, nuk rrezikuam shumë, kjo edhe falë meritës së kundërshtarit. Është ndeshja e parë në fazën përgatitore dhe u pa edhe lodhja te futbollistët. Por, ne duhet të mësojmë shumë nga kjo humbje, pasi që na pret një kampionat i zjarrtë.”

You Might Also Like