LAJME

Rexhep Kadriu uron besimtarët e fesë islame me rastin e fillimit të muajit të shenjtë të Ramazanit

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës-Dega në Gjilan Rexhep Kadriu, në emër të tij personal si dhe në emër të të gjithë strukturës, uron të gjithë besimtarët e fesë islame me rastin e fillimit të muajit të shenjtë të Ramazanit.

“Urime fillimi i muajit të shenjtë të Ramazanit për të gjithë besimtarët e fesë islame.Uroj që ky muaj të na gjejë në paqe dhe dashamirësi me njëri-tjetrin dhe kështu ta përcjellim deri në fund. Uroj që ndërgjegjja, toleranca dhe solidariteti të mbizotërojë në mesin tonë dhe me harmoni ta përcjellim këtë muaj të shenjtë ashtu sic edhe i ka hije. Zoti ua bëftë të lehtë agjërimin”, ka thënë Kadriu.

You Might Also Like