LAJME

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, dega në Gjilan, ndihet e tronditur me lajmin për vdekjen e anëtares së saj, Xhylie Kadriu-Hajdari

Rexhep Kadriu, kryetar i degës së AAK-së në Gjilan dhe njëherit zëvendësministër në Qeverinë e Kosovës, në një prononcim për medie, ka thënë se Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, dega në Gjilan, ndihet e tronditur me lajmin për vdekjen e anëtares së saj, Xhylie Kadriu-Hajdari.

“Ikja e hershme në amshim e Xhylie Kadriu-Hajdari, është dhimbje e madhe fillimisht për familjen, për rrethin ku punoj, dhe për ne si subjekt politik si një aktiviste e devotshme dhe e respektuar”, ka thënë Kadriu.

You Might Also Like