Futboll

SC Gjilani i lumtur me dy çmimet e ndara për ta, Drilon Sylejmani punëtori më i mirë sportiv, Oltion Bilalli ndër dhjetë sportistët më të mirë

 

Komuna e Gjilanit ka mbajtur manifestimin tradicional “Sportisti i Vitit”, me ç’rast janë shpërblyer më të dalluarit për vitin 2023.

Të arriturat në garat vendore dhe ndërkombëtare janë vlerësuar edhe te klubi i Gjilanit, që më vete mori disa çmime.

Komisioni Vlerësues nga Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport ka ndarë çmimin e “Punëtorit Sportiv të Vitit” për Drejtorin Menaxhues të klubit, Drilon Sylejmani.

Ndërkohë, futbollisti Oltion Bilalli është përzgjedhur në mesin e dhjetë sportistëve më të dalluar të vitit.

Sport Club uron të gjithë të dalluarit nga klubi ynë si dhe u dëshiron shumë suksese në vazhdim, duke shpresuar në një vit edhe më të mbarë.

You Might Also Like