Sportet me dorë

Pas fitores në Ferizaj, KV Drita edhe matematikisht është kampion vjeshtor

Pas fitorës maksimale 3 me 0 në Ferizaj, KV Drita edhe matematikishtë është Kampion Vjeshtor i Kosovës në volejboll.

“Kishim motiv shtesë kur sot dhe thuaj çdo ndeshje kemi afër legjendat e Volejbollit Gjilanas z. Hajrush FAZLIU i cili është nismëtar i volejbollit femror në Gjilan dhe z. Namik Qemal Mustafa njeri nga lojtarët legjendar të Volejbollit në Gjilan.

Faleminderit legjenda që jeni gjithmonë mbrapa, ndihemi krenar që ju kemi”, është thënë në KV DRITA.

Fitore e pastërt 3 me 0

Superliga A – Xhiro 9-të

KV Fer Volley – KV DRITA
(18:25, 14:25, 21:25)

KV DRITA
Loresa AVDYLI: 18 pikë (15 sulme me 50%, 2 shërbime dhe 1 bllok)

Vesa SHABANI: 15 pikë (10 sulme me 56% dhe 5 shërbime)

Adelajda PRENGA: 10 pikë( 9 sulme me 60%, 1 bllok, 1 shërbime, pranime 8 me 88%)

Megi BISLIMI: 8 pikë (6 sulme me 25%, 1 shërbim, 1 bllok dhe 22 pranime me 64%)

Fjolla SHABANI: 5 pikë (4 sulme me 33% dhe 1 bllok)

Blinera JAHA: 1 pikë (1 shërbimë)

Xhuda KRUTI: 17 pranime me 82%

You Might Also Like