Sportet me dorë

Te Drita vije edhe brazilianja Laisa Maeda

Klubi i Volejbollit Drita ka bërë goditjen e dytë, duke sjellë në radhët e veta lojtaren braziliane Laisa Maeda. Ajo është lojtare që luan në pozitën e pasueses dhe ka një përvojë përtej kontinentit të Evropës në Brazil e në SHBA dhe që nga ky vit ajo do të luaj për Dritën e Gjilanit.

Kjo është karriera e kësaj lojtareje:

2010-2013 ACD Bradesco – Brazil

2013-2014 Sesi-SP – Brazil

2014-2015 Volei Taubate – Brazil

2015-2017 Sao Bernardo Volei – Brazil

2017-2019 Indian Hills CC – USA

2019-2021 California State Univ. Los Angelos – USA

2021-2022 CD Aves – Portugali

2022 KV DRITA Gjilan

You Might Also Like