LAJME

Uji DEA krenari e cilësi tani e 20 vite

Uji DEA krenari e cilësi tani e 20 vite

Në një industri ku cilësia dhe besueshmëria janë të pandashme, Uji DEA përkon me krenarinë dhe standardet më të larta për më shumë se dy dekada. Nisur si një iniciativë e vogël në vitin 2004, ky ujë është bërë simbol i vërtetë i cilësisë së natyrshme dhe mineralizuar, me burimin e tij që rrjedh nga thellësitë e maleve të bjeshkëve të Zhegovcit.

Çfarë e dallon Ujin DEA është jo vetëm cilësia e tij e vërtetuar ndërkombëtarisht, por edhe përshtatshmëria e tij për të gjitha moshat. E konfirmuar me certifikatat ISO 22000 dhe HACCP në vitin 2006, ky ujë siguron një proces prodhimi të sigurt dhe një standard të lartë të cilësisë në çdo gotë.

Nëpërmjet partneritetit të suksesshëm me KFORI dhe bazat e ushtrisë Amerikane (USA ARMY) në Evropë dhe Afrikë, si dhe përdorimi i tij nga ambasadat ndërkombëtare dhe institucionet vendore dhe ndërkombëtare, Uji DEA ka arritur të shtrijë praninë e tij në një gamë të gjerë vendesh dhe kontinentesh. Eksporti i tij në Emiratet e Bashkuara Arabe, Ukrainë, Gjermani, Zvicër dhe vende të tjera është një dëshmi e qartë e cilësisë dhe besueshmërisë së tij në tregun global.

Cdo pikë e Ujit DEA është e kujdesur me kujdes dhe filtrim natyral, duke e bërë atë një dhuratë autentike nga natyra për konsumatorët e tij. Për këta 20 vite, historia e Ujit DEA është një histori suksesi për cilësi të pandashme dhe përkushtim ndaj shëndetit dhe mirëqenies së përdoruesve të tij.

Gjatë këtyre dy dekadave, Uji DEA ka investuar në teknologjinë më të fundit për të siguruar një prodhim të qëndrueshëm dhe të paepur. Përdorimi i burimeve natyrore dhe teknologjive inovative ka lehtësuar procesin e filtrimit dhe rritjen e cilësisë së ujit të tyre.

Certifikimet e marrë në vitin 2006, si ISO 22000 dhe HACCP, janë një dëshmi e vazhdueshme e përkushtimit të Ujit DEA ndaj standardeve të larta të cilësisë dhe sigurisë së produkteve të tyre. Këto certifikime jo vetëm që japin garanci për cilësinë e ujit, por gjithashtu tregojnë përkushtimin e tyre ndaj shëndetit dhe mirëqenies së përdoruesve.

Nëpërmjet një rrjeti të gjerë distribucionit dhe partnerëve të besueshëm në tregun ndërkombëtar, Uji DEA ka arritur të përfaqësojë cilësinë dhe besueshmërinë në shumë vende të botës. Kjo është reflektuar në përfaqësimin e tij në bazat e ushtrisë Amerikane, ambasadat ndërkombëtare dhe institucionet e rëndësishme vendore dhe ndërkombëtare.

Eksporti i Ujit DEA në vendet si Emiratet e Bashkuara Arabe, Ukraina, Gjermania, Zvicra dhe në vende të tjera, është një dëshmi e qartë e kërkesës dhe besueshmërisë së tij në tregun global. Kjo është bërë e mundur falë vazhdimësisë së përpjekjeve të tyre për të ruajtur cilësinë dhe përmirësuar shërbimin për klientët e tyre.

Për Ujin DEA, çdo gotë e ujit është një dhuratë e natyrës, e krijuar dhe shpërndarë me kujdes për të siguruar një përvojë të mrekullueshme për konsumatorët e tyre. Në këto 20 vite, ata kanë demonstruar përkushtimin e tyre ndaj shëndetit dhe mirëqenies së përdoruesve, duke bërë historinë e tyre një histori suksesi dhe një frymëzim për industrinë e ujërave të pijshme në tërë botën.

You Might Also Like