Te ndryshme

Ukë Blakaj: AAK-ja po rritet e po fuqizohet çdo ditë në diasporë

Ukë Blakaj: AAK-ja po rritet e po fuqizohet çdo ditë në diasporë

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës ka shtuar aktivitetin e saj edhe jashtë Kosovës e këtë fundjavë në Zvicër është mbajtur një tubim i madh e në të cilin ka marrë pjesë edhe kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj.

Siç ka theksuar Ukë Blakaj, kryetar i AAK-së për Gjermani, në Cyrih në Zvicër është mbajtur një tubim madhështor me bashkatdhetarë, së bashku me liderin Ramush Haradinaj, deputetë dhe zyrtarë të lartë të AAK-së’

“AAK-ja po rritet e po fuqizohet çdo ditë në diasporë. Këtë fakt e dëshmoi edhe pjesëmarrja mosovike e bashkatdhetarëve në këtë takim”, ka thënë Ukë Blakaj, i cili ka falënderuar bashkatdhetarët që ishin pjesëmarrës në këtë tubim madhështor.

You Might Also Like