Futboll

Sherifi: Dhamë maksimumin për ta fituar këtë ndeshje

Sallah Sherifi, drejtor i Gjilanit

 

“Dhamë maksimumin për ta fituar këtë ndeshje. Gjithë futbollistët treguan përkushtim maksimal nga minuta e parë dhe unë jam shumë i kënaqur me atë se çfarë kanë shfaqur, duke i përgëzuar për karakterin dhe disiplinën e shfaqur. Kryetrajneri Mezani do të rikthehet së shpejti, pasi që ka disa probleme familjare për t’i rregulluar. Ne e presim atë për t’u rikthyer”, përfundoi Sallah Sherifi.

You Might Also Like