Sportet me dorë

KV Drita – meshkujt humbi ndeshjen e parë të play-off-it

KV Peja 3️⃣➖0️⃣ KV Drita
Kampioni në fuqi dhe lideri i pjesës së rregullt të kampionatit KV Peja, e ka nisur me fitore serinë e gjysmëfinaleve në garën e Play-OFF.
“Shqiponjat” e mposhtën para adhuruesve të vet në “Karragaçi”, Dritën nga Gjilani me rezultat 3-0.
Tashmë Peja avanson 1-0 në serinë, ku skuadra finaliste përcaktohet nga dy fitore.

You Might Also Like