ARSIMI

Ka ndërruar jetë mësimdhënësja Shqipe Zeka

Këtë të shtunë ka ndërruar jetë mësimdhënësja Shqipe Qamili – Zeka kanë bërë të ditur familjarë të të ndjerës. Për vite të tëra, ajo ka qenë mësimdhënëse në Shkollën e Mesme të Ultë “Selami Hallaqi” në Gjilan.

Në njoftimin e familjarëve është shkruar:

Me pikëllim të thellë ju njoftojmë se sot ka ndërruar jetë nëna, bashkëshortja dhe motra jonë e dashur Shqipe Zeka.

Varrimi i të ndjerës do të bëhet nesër me 21.04.2024 pas namazit të drekës rreth orës 13:30 në varrezat e qytetit të Gjilanit.

Kujtimi i saj do të mbetet i përjetshëm në zemrat tona.

Familja Zeka dhe Qamili

Gjilan, 20 Prill 2024.

You Might Also Like