Sportet me dorë

Vashat e Dritës në finale të play-off-it në volejboll

🏐 𝗥𝗔𝗜𝗙𝗙𝗘𝗜𝗦𝗘𝗡 𝗦𝗨𝗣𝗘𝗥𝗟𝗜𝗚𝗔 𝗔
Play-OFF • Gjysmëfinalja 2

KV Prishtina 75 0️⃣➖3️⃣ KV Drita

Drita e ka siguruar kualifikimin në serinë e finaleve të Play-OFF, duke e mposhtur edhe në ndeshjen e dytë KV Prishtina 75, me rezultat 3:0.

Ndryshe nga takimi i parë në Gjilan, ndeshja në kryeqytet ka qenë më rivalizuese, sidomos në setin e parë dhe të tretë, ku në të dyja rastet, Drita fitoi 30:28.

Drita e pret fituesin e gjysmëfinales mes Skënderajt e Fushë Kosovës.

🔗 Statistikat e ndeshjes
https://fvkos-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=732&ID=37&CID=43&PID=0

You Might Also Like