Gjilan

Hyseni: Zgjerimi i rrugës “Hamdi Kurteshi”, një mega projekt që po jetësohet!

Po vazhdojnë punimet në njërin ndër projektet më të mëdha të Komunës së Gjilanit, në rugën “Hamdi Kurteshi”, me vlerë 2.4 milionë euro.
Kryetari i Gjilanit, Alban Hyseni, bashkë me drejtorin për Mbrojtje e Shpëtim, Bejtullah Osmanin, zyrtarë komunalë dhe atë të FSK-së kanë inspektuar ecurinë e punimeve.
I pari i Gjilanit, tha se panë nga afër vendosjen e rrethojës së hekurt në brendësi të kazermës së Forcës së Sigurisë së Kosovës. Ndërsa po vazhdon pastrimi i lumit Stanishorka si dhe përgatitja e ndërtimit të kolektorit!
“Zgjerimi i rrugës “Hamdi Kurteshi”, një mega projekt që po jetësohet”, tha Alban Hyseni.
Ky projekt ishte prezantuar me 22 janar të këtij viti, në kuadër të projekteve me moton “7 javë – 7 projekte”, derisa gurthemeli ishte vënë me 1 dhjetor të vitit 2023.

You Might Also Like