Futboll

𝐅𝐂 𝐏𝐫𝐢𝐬𝐡𝐭𝐢𝐧𝐚 – 𝐅𝐂 𝐃𝐑𝐈𝐓𝐀 luhet të mërkurën  

Ndeshja e mbetur e xhiros së 3-të ndërmjet 𝐅𝐂 𝐏𝐫𝐢𝐬𝐡𝐭𝐢𝐧𝐚 dhe 𝐅𝐂 𝐃𝐑𝐈𝐓𝐀 do të luhet nesër, e mërkurë, më 28 shtator me fillim në ora 19:00 në Stadiumin “Fadil Vokrri” në Prishtinë. Kjo ndeshje ishte shtyrë për shkak se terreni ku luan FC Prishtina ishte i zënë. Dy kryetrajnerët, Ismet Munishi dhe Ardian Nuhiu u ka shërbyer që të përgatisin ekipet e tyre. Drita është në formë shumë të mirë dhe me të plotë meritë mbanë pozitën e parë në tabelën e klasifikimit, derisa Prishtina pati formë të luhatshme.

 

 𝐅𝐂 𝐏𝐫𝐢𝐬𝐡𝐭𝐢𝐧𝐚 – 𝐅𝐂 𝐃𝐑𝐈𝐓𝐀

E mërkure, ora 𝟏𝟗:𝟎𝟎

Stadiumi “Fadil Vokrri” – Prishtinë

You Might Also Like