Sportet me dorë

Adriatik Berisha, lojtar i ri te KV Drita

Klubi i Voeljbollit Drita ka njoftuar se nënshkrimi i radhës i tyre është lojtari nga Theranda, Adriatik Berisha. “Tiki” rikthehet nga Tajlanda, aty ku ka luajtur muajt e fundit me synimin e madh drejt titullit Kampion, të cilin na e premton për ‘Intelektualet’.
“Adriatiku është një nga lojtarët më të mirë në Kosovë dhe ne jemi të lumtur që vazhdojmë bashkëpunimin së bashku këtë sezon”, është thënë në KV Drita.

You Might Also Like