Gjilan

Afaristi gjilanas uron qytetarët me rastin e Kurban Bajramit

Anëtari i kryesisë së AAK-së në Gjilan, njëkohësisht afaristi i suksesshëm në Gjermani, Ilmi Mustafa, i ka uruar qytetarët me rastin e Kurban Bajramit. Përmes një postimi në Facebook, Mustafa ka uruar për sa më shumë fat, paqe e begati. Postimi i plotë: Të dashur familjarë, Të nderuar qytetarë të Gjilanit, Festa e Kurban Bajramit të ju gjejë me shëndet të plotë dhe sjelltë të mira në shtëpitë e juaja. Uroj që kjo festë të ju sjellë sa më shumë fat, shëndet, paqe, lumturi, dashuri, begati e mbarësi. Kjo ditë e madhërishme ndriqoftë në familjet e juaja!

You Might Also Like