Gjilan

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan ndanë 150 pako ushqimore per nevojtarë me rastin e festës së Kurban Bajramit

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan si zakonisht në prag të fetstave ndanë ndihma për familjet nevojtare. Kësaj radhe me rastin e festës së Kurban Bajramit KBI në Gjilan ndanë 100 pako ushqimore, me gjerat më elementare për përgaditjen e drekës së bajramit, si vaj , miell, oriz ,sheqer, kripë etj.
Këtë aksion e ka ndihmuar kompania e njohur në Gjilan R&Cola, Floil dhe ETC në Gjilan
Agim Hyseni

You Might Also Like