Arti pamor

Bota madhore e një piktori shqiptar

Read More...

Arti pamor

Sejdi Sejdiut çmimi i parë për pikturë në “Salloni Vjeshtor”

Read More...

Arti pamor

Nagip Berisha, piktor i kthyer kah motivet e vendlindjes

Read More...

Arti pamor

Wiki Loves Monuments garë ndërkombëtare e fotografive të monumenteve

Read More...

Arti pamor

Demir Behluli – një galeri e gjallë e artit piktural tek ne

Read More...

Arti pamor

Fotografia e Magbule Xhemailit garon në “Evropa në regjionin tim”

Një fotografi e shkrepur nga artistja gjilanase Magbule Xhemaili është ranguar në mesin e 100 fotografive më të mira në garën “Evropa në regjionin tim”.

Read More...

Arti pamor

Skulptori që inspirimin e gjen në ambientin ku jeton

Në letër, dru, gur e metal, Avni Behluli ka trajtuar tema si; “Mbretërit dardanë”, “Nëna mbron fëmijët”, “Trungu familjar”,  por edhe personazhe të tjera.

Read More...

Arti pamor

Piktorja që gjen inspirimin në ambientin ku jeton

Koha do t’i shlyej shumë gjurmë që i la njeriu e piktorja Magbule Xhemaili në pëlhurë i jetëson ato gjurmë, që me to të njihen gjeneratat e ardhshme, kurse për artdashësit këto piktura në vete përmbajnë histori, ndjenjën që t’i prekësh dhe janë të mbushura me përplot detaje.

Read More...