Kamenicë

Dardanapress organizoi fushatën vedijësuese kundër dukurive negative tek të rinjtë

Kamenicë 22.10.2020
OJQ –Dardanapress ka organizuar fushatë vetëdijësuese në qendrën e qytetit në kuadër te projektit “ Ndërgjegjësimi I të rinjve për dukuritë negative. Projekti është financuar nga Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sportit. Në këtë fushatë vedisuese ka marrë pjesë Nazmije Demolli Kastrati koordinatore e Njësisë Komunale për te Drejtat e Njeriut në Kuvendi Komunal Kamenicë. Stafi i Dardanapress-it,së bashku me vullnetarët-nxënësit e bënë shpërndarjen e fletëpalosjeve dhe materialeve tjera edukative të rinjve, duke i njoftuar me qëllimin e kësaj fushate kundër pirjes se duhanit dhe dukurive negative tek të rinjtë.

You Might Also Like