Sportet me dorë

Drita mposht bindshëm kampionet në fuqi

 

 

Klubi i Volejbollit Drita ka mposhtur kampionet në fuqi të Kosovës në volejbollin, ekipin M-Technologie nga Prishtina me rezultat të pastër 3:0 dhe bindshëm gjenden në pozitën e parë, të cilën më nuk mund t’ua rrezikojë askush deri në fund të kampionatit.

Të gjitha statistikat flasin në të mirë të Dritës.

Kjo ndeshje i përkiste xhiros së dytë:

 

Ja statistikat:

 

KV DRITA – KV M-Technologie 3-0

(25:15, 25:07, 25:18)

 

Lojtare e Ndeshjes: Dhurata SYLEJMANI 15 pikë (8 sulme me 46%, 2 bllok, 5 shërbime)

 

Lojtaret tjera:

 

Valmira RAMADANI: 10 pikë (10 sulme me 67% )

 

Ergysa BLLOKU: 9 pikë (9 sulme me 26%)

 

Elvira BAJRAKTARI: 8 pikë (6 sulme me 57%,

1 bllok, 1 shërbim)

 

Adelajda PRENGA 8 pikë (7 sulme me 31%, 1 bllok)

 

Blinera JAHA: 1 pikë (1 shërbim)

 

 

 

You Might Also Like