ARSIMI

Fuqizimi i të rinjve gjilanas për një të ardhme më të pastër!

 

Në komunën e Gjilanit, nxënësit e shkollave të mesme sot mësuan më shumë për cilësinë ajrit, ndotësit dhe se si ata mund të bëjnë ndryshim në luftën kundër ndotjes.Kjo ligjëratë informative u organizua nga grupi i aktivistëve “Positive Fighters” të projektit Youth4CleanAir.Duke parë se çfarë ndotje ka qyteti i Gjilanit projekti i grupit “Positive Fighters” ka marrur një kuptim të gjerë dhe vërtet vedisues. Ky trajmin ka pasur rezultate vërtet premtues duke na treguar se të rinjët janë ata të cilët e kanë rolin kyq në ndryshimin e së ardhmes në qytetin tonë.Tani kemi më shumë të rinj e të reja me njohuri dhe mjete për t’u bërë aktivistë të ardhshëm të rinj të gjelbër për ajër të pastër. Grupi Positive Fighters premtoj që ky nuk do të jetë projekti i tyre i fundit dhe gjithmonë do jenë mbështetës së natyrës.

Blend Sherifi

You Might Also Like