Futboll

Gjilani po luan me këtë formacion

Ekipi i Gentjan Mezanit  vjen nga një fitore e madhe dhe synon të vazhdojë serinë pozitive në këtë udhëtim.

GjilaniHalimi, Kqiku, Bejtullai, Bajrami, Ismajli; Acka, Heric; Nafiu, Shabani, Basa; Milev; 

You Might Also Like