Gjilan

Ka ndërruar jetë i riu Arban Bislimi

Me datën 17.07.2023 i ndjeri Arban Bislimi, sa ishte duke lëvizur me motoçikletën e tij, ishte goditur nga një veturë afër fshatit Miresh.

Për dy ditë ishte në gjendje të rëndë shëndetësore, ku ishte duke u trajtur në QKUK në Prishtinë, Arban Bislimi sot ka ndërruar jetë, si pasojë e plagëve të marra që janë shkaktuar nga aksidenti.

Faqja zyrtare e fshatit Miresh, ka njoftuar se sot me datën 19.07.2023 ka ndërruar jetë Arban Bislimi.

Njoftimi i plotë:

Njoftim mortor!

Sot me datë 19.07.2023 ka ndërruar jetë më i dashuri jonë Arban Bislimi

Ngushëllime familjes, shoqërise dhe gjithë farefisit!

Ka njoftuar faqja ‘Dobërçani vendlindja ime’

You Might Also Like