OPINION

Kur do të kthehet Lapidari i UÇPMB-së në Preshevë

Shkruan: Refik HASANI

Më datën 20 janar bëhen 8 (tetë) vjet nga largimi i pllakës përkujtimore të dëshmorëve të kombit të rënë në luftën e UÇPMB-së.

 

Shumë premtime u dhanë se Lapidari i UÇPMB-së do të kthehet aty ku ishte. Por deri tash ato mbetën vetëm premtime dhe fjalë. Atëherë, kur do të kthehet lapidari i  UÇPMB-së  në Preshevë?.

 

Apo harrohet edhe ky lapidar, sikur lufta e UÇPMB-së dhe Referendumi i mbajtur më 1 e 2 mars të vitit  1992.

 

 

 

16 Janar 2021

You Might Also Like