Sportet me dorë

KV Drita e nis me fitore stinorin pranveror

ampionati Kosovës | Superliga A | Xhiro 11-të
KV Fer Volley 0-3 KV DRITA
(20:25,13:25,20:25)
E nisim mbare sezonën pranverore në udhëtim me rezultat të pastërt… vazhdojmë serin e fitoreve po njësoj 3️⃣:0️⃣
KV DRITA
Loresa AVDYLI: 16 pikë
15 të fituara nga 32 sulme me 47%,
1 shërbime dhe
4 pikë të humbura.
Dhuratë SYLEJMANI: 16 pikë
14 të fituara nga 30 sulme me 47%,
20 pranime me 60 % dhe
1 Bllok dhe
4 pikë të humbura.
Valmira RAMADANI: 14 pikë
12 të fituara nga 21 sulme me 57%,
2 Blloka,
3 Sherbime dhe
1 pikë të humburë.
Irem YILMAZ: 6 pikë
6 të fituara nga 13 sulme me 46%,
23 pranime me 74 % dhe
5 pikë të humbura.
Vlora BERISHA: 5 pikë
1 të fituara nga 6sulme me 17%,
1 Bllok,
3 shërbime dhe
1 pikë të humbura.
Melek ERBUĞA: 5 pikë
4 të fituara nga 7 sulme me 57%,
1 shërbime dhe
pikë të humbura ska.
Adelajda PRENGA:
7 pranime me 100% dhe
pikë të humbura ska.

You Might Also Like