Sportet me dorë

KV Drita sjell në radhët e veta një kanadez

ZYRTARE: KV DRITA NËNSHKRUAN ME LIAM STEWART GRAY!

Kemi kënaqësinë të ju njoftojmë se sot ka arritur përforcimi më i ri në klub, Liam Gray.

Lojtari vjen nga Kanada dhe luan në rolin e pasuesit.

You Might Also Like