Sportet me dorë

KV Drita vazhdon serinë e fitoreve

Kampionati Kosovës | Superliga A | Xhiro 16-të
KV DRITA 3-0 KV FERVOLLEY
(25:10,25:23,25:15)
KV DRITA
Loresa AVDYLI: 20 pikë
17 të fituara nga 33 sulme me 52%,
3 shërbime dhe
5 pikë të humburë.
Dhuratë SYLEJMANI:18 pikë
17 të fituara nga 44 sulme me 39%,
15 pranime me 40%,
1 Shërbim dhe
5 pikë të humbura.
Valmira RAMADANI:10 pikë
8 të fituara nga 16 sulme me 50%,
2 Sherbime dhe
2 pikë të humburë.
Melek ERBUĞA: 6 pikë
4 të fituara nga 8 sulme me 50%,
1 Bllok,
1 shërbime dhe
1 pikë të humburë.
Irem YILMAZ:4 pikë
4 të fituara nga 16 sulme me 25%,
22 pranime me 68% dhe
7 pikë të humburë.
Tuana JERLIU: 1 pikë
1 Sherbim
2 pikë të humbura.
Tringa KQIKU: 1 pikë
1 pikë të humburë.
Adelajda PRENGA:
9 pranime me 78% dhe
1 pikë të humbur

You Might Also Like