Sportet me dorë

KV Drita është në finale të Kupës së FVK-së

Gjysëmfinale
KV DRITA – KV M-Technologie 3-0
(25:20, 25:19, 25:23)
MVP: Loresa AVDYLI: 16 pikë (15 sulme me 44% dhe 1 bllok)
KV DRITA
Loresa AVDYLI: 16 pikë (15 sulme me 44% dhe 1 bllok)
Adelajda PRENGA: 13 pikë( 11 sulme me 37%, 1 shërbim dhe 1 bllok, pranime 19 me 89%)
Megi BISLIMI: 8 pikë (7 sulme me 41% dhe 1 shërbim, 4 pranime me 50%)
Fjolla SHABANI: 8 pikë (5 sulme me 38%, 2 bllok dhe 1 shërbim)
Vesa SHABANI: 7 pikë (5 sulme me 45% dhe2 bllok)
Venera KADRIU: 4 pikë( 4 sulme me 36%, pranime 10 me 90%)
Renele FORDE: 1 pikë (1 shërbim)
Altuna IBRAHIMI: 1 pikë (1 shërbim)
Xhuda KRUTI: 21 pranime me 71%
Agnesa HAJDARI: 2 pranime me 100%

You Might Also Like